De4dames - hotel, wijnbar & bistro

In onze nieuwe wijnbar & bistro kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid wijnassortiment, grotendeels uit eigen import, een fraaie collectie speciaalbieren, vele whiskeys en rumsoorten.

Onze bistro laat het midden tussen een bar en een restaurant. Veel van onze gerechten hebben het formaat van een voor/tussengerecht. Naast onze specials -mediterrane charcuterie en seafood- hebben wij een wisselend aanbod van vlees en vegetarische gerechtjes.

Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur voor de lunch, deze duurt tot 16:30 uur Wij werken tijdens de lunch met een reserveren aan de deur beleid, dit betekent dat u van tevoren geen tafel kunt reserveren. Onze tafels zijn alleen beschikbaar voor de lunch, wel hebben wij koffie to-go.

Wij reserveren alleen tafels in ons restaurant voor diner dus niet buiten, wij gaan hier in 2 shifts werken om zoveel mogelijk mensen te voorzien van een tafeltje. De eerste shift begint om 17:30 en duurt tot 19:30 uur, de tweede begint om 20:00 uur, wij hebben dus een half uur speling om tafels, menukaarten, stoelen ed te reinigen.

Wij reserveren alleen binnen tafels voor diner! Dit doen wij omdat wij onze weergoden helaas niet kunnen beïnvloeden.

Na diner werken wij ook met een reserveren aan de deur beleid omdat wij niet weten hoelang onze dinergasten blijven zitten, vol=vol.

Ons terras blijft met mooi weer geopend tot 23:30 en onze bistro is geopend tot wanneer het gezellig is.

Reserveren voor het diner in het restaurant is uitsluitend telefonisch mogelijk.

Wijnproeverijen voor gezelschappen en groepen

In onze wijnbar bevindt zich een separate ruimte waarin wij kleine wijnproeverijen (tot ± 10 pers. ) organiseren, al dan niet met bijpassende gerechtjes. Wij schenken hier de wijnen die wij zelf importeren uit zowel Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Deze proeverijen gaan uiteraard wel op reservering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op.